TERMENI ȘI CONDIȚII

Ultima actualizare: 27.07.2023

 

  1. Introducere

Bine ați venit pe https://www.concediideneuitat.ro/ (denumit în continuare „Site-ul”). Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții, deoarece utilizarea acestui Site implică acceptarea lor. Prin accesarea și utilizarea Site-ului, sunteți de acord să respectați toate prevederile prezentului document. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu continuați utilizarea Site-ului.

  1. Drepturile de autor și proprietate intelectuală

2.1 Conținutul Site-ului: Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului Site-ului (cum ar fi textele, imagini, grafice, logo-uri, videoclipuri etc.) sunt deținute de noi sau de terții noștri licențiatori. Nu aveți dreptul să copiați, distribuiți, modificați sau utilizați în alt mod conținutul Site-ului fără acordul nostru scris expres.

2.2 Mărci comerciale: Toate mărcile comerciale și siglele prezentate pe Site sunt mărci comerciale înregistrate ale deținătorilor lor. Folosirea acestora în orice mod fără permisiunea scrisă a deținătorilor este strict interzisă.

  1. Utilizarea Site-ului

3.1 Utilizare responsabilă: Site-ul poate fi utilizat doar în scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni și Condiții. Nu aveți dreptul să utilizați Site-ul într-un mod care ar putea afecta negativ funcționalitatea acestuia sau să perturbați accesul altor utilizatori la Site.

3.2 Limitarea responsabilității: În timp ce depunem eforturi pentru a asigura acuratețea și actualizarea informațiilor prezentate pe Site, nu ne asumăm nicio răspundere pentru eventualele erori, omisiuni sau inexactități. Utilizarea informațiilor de pe Site se face pe propriul risc, iar noi nu suntem responsabili pentru niciun fel de daune directe sau indirecte rezultate din această utilizare.

  1. Legături către site-uri terțe

Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri terțe care nu sunt deținute sau controlate de noi. Nu avem control asupra conținutului sau politicilor de confidențialitate ale acestor site-uri și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru acțiunile sau practicile lor. Vă recomandăm să citiți Termenii și Condițiile și politica de confidențialitate ale site-urilor terțe pe care le vizitați.

  1. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificări vor fi postate pe această pagină, iar data ultimei actualizări va fi menționată la începutul documentului. Continuarea utilizării Site-ului după efectuarea modificărilor constituie acceptarea acestora.

  1. Contact

Dacă aveți întrebări, comentarii sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact[at]concediideneuitat.ro.

Scroll to Top