Nu te lasa prins in capcana costurilor ascunse de internet in vacanta ta in Turcia!

Cuprins

Trimite pe:

Facebook
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Importanta planificarii costurilor legate de internet in vacanta

Cand planifici o vacanta in Turcia, este important sa tii cont de costurile legate de internet. Unele companii de telefonie mobila ofera servicii de roaming, dar acestea pot fi scumpe. In plus, poti fi prins in capcana costurilor ascunse, cum ar fi facturi suplimentare pentru abonamente sau pentru utilizarea de date mobile.

Beneficiaza de internet la costuri mici

Una dintre cele mai bune optiuni pentru a avea acces la internet pe toata durata vacantei tale este sa cumperi o cartela SIM locala. Acestea sunt disponibile in magazinele de telefonie si pot fi utilizate in orice telefon care accepta cartele SIM internationale. De obicei, acestea ofera o mare varietate de optiuni de abonamente si pot fi achizitionate la un pret rezonabil.

Optiuni pentru acces la internet in Turcia

In Turcia, exista mai multe companii de telefonie care ofera cartele SIM locale, dintre care cateva dintre cele mai populare sunt:

  1. Turkcell: O companie de telefonie mobila din Turcia care ofera o varietate de optiuni de abonamente si cartele SIM prepay. Este considerata una dintre cele mai bune optiuni pentru calitatea semnalului si acoperirea nationala.
  2. Vodafone: O alta companie de telefonie mobila din Turcia care ofera cartele SIM prepay si abonamente cu minute, mesaje si date mobile.
  3. Turk Telekom: O companie de telefonie fixa si mobila din Turcia care ofera cartele SIM prepay si abonamente cu minute, mesaje si date mobile.
  4. Avea: O companie de telefonie mobila din Turcia, care ofera cartele SIM prepay si abonamente cu minute, mesaje si date mobile.
  5. Superonline: O companie de telefonie fixa si mobila din Turcia, care ofera cartele SIM prepay si abonamente cu minute, mesaje si date mobile.

Optiuni pentru acces la internet in Turcia

In cazul in care nu doresti sa cumperi o cartela SIM locala, poti sa iti cumperi un abonament de roaming de la compania ta de telefonie, insa acest lucru poate fi costisitor. Este important sa verifici costurile legate de roaming inainte de a pleca in vacanta si sa te asiguri ca ai activat optiunea potrivita pentru a evita facturi suplimentare neasteptate.

Hotspot mobil sau un router WiFi portabil

O alta optiune este sa iti cumperi un hotspot mobil sau un router WiFi portabil. Acestea iti permit sa te conectezi la internet prin intermediul unei conexiuni WiFi si sa accesezi internetul prin intermediul dispozitivelor mobile si laptopurilor.

Planurile si acoperirea pot varia

Este important de mentionat ca preturile, planurile si acoperirea pot varia in functie de regiunea din Turcia pe care o vei vizita, cel mai bine este sa verifici acoperirea in zona in care planifici sa calatoresti si sa compari preturile inainte de a cumpara.

Trimite pe:

Facebook
WhatsApp

Alte articole

Articole recente

City Breaks, Exploreaza, Ghid calatorie, Locuri
City Breaks, Exploreaza, Ghid calatorie

S-ar putea să-ți placă

Scroll to Top