Topul oraselor bahice pentru iubitorii de bere: de la Munchen la Dublin, traseul perfect pentru a savura cele mai bune beri

Cuprins

Trimite pe:

Facebook
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Daca esti un iubitor de bere, atunci trebuie sa stii ca exista anumite orase care sunt adevarate paradisuri pentru amatorii de acest elixir minunat. Iata topul oraselor pe care trebuie sa le vizitezi daca esti un bautor inrait de bere:

Munchen, Germania

Acest oras este cunoscut pentru Oktoberfest, cel mai mare festival de bere din lume. Aici poti sa savurezi cele mai bune beri din Germania si sa te distrezi alaturi de sute de mii de oameni entuziasti.

Prague, Cehia

acest oras este renumit pentru berile sale delicioase si pentru atmosfera sa boema. In plus, preturile sunt foarte accesibile, asa ca poti sa bei cat vrei fara sa te ingrijorezi prea mult despre bugetul tau.

Brussels, Belgia

Belgia este cunoscuta pentru berile sale artizanale, iar Brussels este unul dintre cele mai bune orase pentru a le degusta. Aici poti sa descoperi o varietate uimitoare de beri, de la blonde la brune, si sa te bucuri de atmosfera relaxata a orasului.

Portland, Oregon, SUA

Daca esti in cautarea unor beri craft delicioase, atunci trebuie sa vizitezi Portland. Orasul este acasa pentru mai mult de 70 de microberarii si ofera o varietate uimitoare de stiluri si arome.

Dublin, Irlanda

Desi Irlanda este mai cunoscuta pentru whiskey, acest oras ofera si o varietate impresionanta de beri. Nu ratati oportunitatea de a bea o Guinness proaspata si de a va bucura de atmosfera traditionala irlandeza.

Asadar, daca esti un bautor inrait de bere, nu ezita sa vizitezi aceste orase minunate. Insa, nu uita sa bei cu moderatie si sa te distrezi in siguranta! Cheers!

Trimite pe:

Facebook
WhatsApp

Alte articole

Articole recente

City Breaks, Exploreaza, Ghid calatorie, Locuri
City Breaks, Exploreaza, Ghid calatorie

S-ar putea să-ți placă

Scroll to Top